VITAJTE NA MOJOM BLOGU.



Prosinec 2008

1.kolo:Ako dobre poznáš...?

31. prosince 2008 v 15:26 | Lady Buffy |  Ako dobre poznáš...?
Budú tu otázky z tém,ktoré ste si napísali,ale aj z tém,aké vyberiem ja.
Niektorí sa ešte môžete zapojiť.

---KLIK CČ---

Eliza mala včera 28

31. prosince 2008 v 15:17 | Lady Buffy |  Happy Birthday
Včera som nemala prístuk k PF tak až dnes som v ňom vyrobilaprianie.Narodila sa super deň pred silvestrom :)

Amber so sestrou Danielle

30. prosince 2008 v 10:35 | Lady Buffy |  Rodina Amber

Autogramy Amber

30. prosince 2008 v 10:33 | Lady Buffy |  Autogramy



--KLIK CČ--

Rozcestník → Amber Nicole Benson

30. prosince 2008 v 9:44 | Lady Buffy |  Rozcestník-Amber Nicole Benson

Biografia
Filmografia
Rodina
Za mlada
Verejné vystúpenia
Fotky z filmov
Photoshoots
Autogramy

News
Awardy a nominácie
Current project


Dobrá návštevnosť

30. prosince 2008 v 9:43 | Lady Buffy
+1 komentár po poľsky :-)

Amber ako mladšia

29. prosince 2008 v 18:34 | Lady Buffy |  Amber za mlada

Filmografia Amber

29. prosince 2008 v 18:24 | Lady Buffy |  Filmografia Amber
Filmografia:

Bonding (2008) (in production) .... Natalie Lane
Shifter (2009) (pre-production) .... Kimi
Another Harvest Moon (2009) (post-production) .... Gretchen
The Killing Jar (2008) (post-production) .... Noreen
One-Eyed Monster (2008) .... Laura
The Blue Tooth Virgin (2008) .... Jennifer
Strictly Sexual (2008) .... Donna
7 Things to Do Before I'm 30 (2008) (TV) .... Lori Madison
Act Your Age (2008) .... Julia
Long Island Confidential (2008) (TV) .... Liz
Kiss the Bride (2007) .... Elly
Girltrash! (2007) (V) .... Svetlana 'Lana' Dragovich
Simple Things (2007/I) .... Sally
Gryphon (2007) (TV) .... Princess Amelia of Lockland
Holiday Wishes (2006) (TV) .... Danni Hartford
"Supernatural" .... Lenore (1 episode, 2006)
Bloodlust (2006) TV episode .... Lenore
Tripping Forward (2006) .... Gwen
Lovers, Liars and Lunatics (2006) .... Justine
Race You to the Bottom (2005) .... Maggie
"The Inside" .... Allison Davis (1 episode, 2005)
The Perfect Couple (2005) TV episode .... Allison Davis
Intermedio (2005) .... Barbie
"Cold Case" .... Julia Hoffman (1 episode, 2004)
Buffy the Vampire Slayer: Chaos Bleeds (2003) (VG) (voice) .... Tara Maclay
Latter Days (2003) .... Traci Levine
"Buffy the Vampire Slayer" .... Tara / ... (47 episodes, 1999-2002)
Taboo (2002) .... Piper
"The Enforcers" (2001) TV mini-series .... Abby
Don's Plum (2001) .... Amy
Hollywood, Pennsylvania (2001) .... Mandy Calhoun
The Prime Gig (2000) .... Batgirl
"Cracker" .... Amy (1 episode, 1999)
The Club (1999) TV episode .... Amy
Take It Easy (1999) .... Justy
Deadtime (1999) .... Patty
"Promised Land" .... Amy Farnsworth (1 episode, 1998)
Out of Bounds (1998) TV episode .... Amy Farnsworth
Can't Hardly Wait (1998) (scenes deleted) .... Stephanie, Stoned, Banana-holding Girl
Jack Reed: One of Our Own (1995) (TV) .... Nicole Reed
Bye Bye Love (1995) .... Meg Damico
Imaginary Crimes (1994) .... Margaret
Jack Reed: A Search for Justice (1994) (TV) .... Nicole Reed
S.F.W. (1994) .... Barbara 'Babs' Wyler
Jack Reed: Badge of Honor (1993) (TV) .... Nicole Reed
King of the Hill (1993) .... Ella McShane

The Crush (1993) .... Cheyenne

Amber Nicole Benson

29. prosince 2008 v 17:58 | Lady Buffy |  Biografia Amber


Biografia:



Narodená: 8. januára 1977, Birmingham, Alabama

Amber ako mladé dievča študovala spev, tanec ako aj herectvo. Ešte v teenagerskom veku bola členom miestneho divadla. Jej rodina sa presťahovala do L.A. v roku 1992, aby Amber mohla nasledovať svoju hereckú kariéru.

Jej prvá herecká úloha bola vo filme "King of the Hill" (1993), kde si zahrala epileptické dievča. Nasledovala rola vo filme "The Cruhs" (1993), kde si zahrala po boku Alicie Silverstone. Jej herecká kariéra pokračovala trilógiou detektívnych televíznych filmov "Jack Reed", kde stvárnila úlohu dcéry detektíva. Ďalej sme ju mohli vidieť v menších úlohách napríklad v "Imaginary Crimes" (1994), "S.W.F." (1994) a "Bye Bye Love" (1995).

Takisto si zahrala v nezávislých filmoch, ako "Take It Easy" (1999), "Deadtime" (1999), "Don´t Plumb" (2001) a "Hollywood, Pennsylvania" (2001). No až naozaj slávnou sa stala vďaka roli plachej Tary v seriáli "Buffy the Vampire Slayer", kde účinkovala v rokoch 2000-2002.

Amber si takisto vyskúšala svoj talent ako scenáristka a režisérka počnúč malou nezávislou komediálnou drámou "Chance" (2002), kde si po jej boku zahral aj James Marsters. Okrem toho napísala aj rôzne hry ako aj scenáre iných nezávislých filmov, ako napríklad "The Theory of the Leisure Class" (2001) a "Ghosts of Albion" (2003).

V súčasnosti žije Amber v L.A. So svojou matkou a sestrou. Má psa Pennyho a mačku Benny. Nikdy nespravila vodičák, pretože je podľa samej seba na riadenie auta príliš roztržitá. Stravuje sa vegetariánsky, medzi jej koníčky patrí čítanie.Jej najobľúbenejšou farbou je modrá.

Diplomy za 18.bleskovku

28. prosince 2008 v 13:35 | Lady Buffy |  Diplomy

Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting

Happy New Year - desing

27. prosince 2008 v 18:34 | Lady Buffy |  Nový design
New desing by me.

Obrazek


Mnou vyrobená animácia ohňostroja.

Ikona 100x35 so Sarah

27. prosince 2008 v 12:13 | Lady Buffy |  Klikačky
Klikacia,na prianie Christie...keď si ju vyzdvihneš napíš komentár.


For me 5

25. prosince 2008 v 20:11 | Lady Buffy
Od Billie
trafila moju obľúbenú čarodejnicu Billie :-)



For me 4

24. prosince 2008 v 16:18 | Lady Buffy



Free Image Hosting